Industria nucleara, chimica si petrochimica

ind_4Incepand cu anul 1986, Subex a fost certificata de catre CNCAN pentru executia de organe de samblare destinate obiectivelor si instalatiilor nucleare.
Produsele Subex cu destinatie nucleara sunt executate in sistem de asigurare a calitatii certificat in conformitate cu normele canadiede CZAZ 2993 si normele romanesti NRAQ-40/93 pentru productia de organe de asamblare destinate domeniului nuclear.
Produsele specifice industriei chimice si petrochimice sunt: prezoane standardizate, tije filetate speciale, suruburi cu locas hexagonal, piulite hexagonale executate prin deformare plastica la rece sau la cald cu filet rulat metric sau in inch.
Aceste produse se executa din oteluri carbon si oteluri aliate, destinate sa reziste in conditii speciale: STAS 11290, DIN 17240, DIN 1654, ASTMA193, ASTMA194. Subex garanteaza si certifica pentru aceasta categorie de produse, rezistenta la temperaturi foarte ridicate (+500C) si foarte scazute (-70C), rezistenta la coroziune intergranulara, absenta fisurilor (control nedistructiv, autorizat ISCIR).

Suruburi domeniul nuclear

Produsele pentru aceste domenii se livreaza in general brunate chimic, fosfatate; si pana la lungimi de 200mm, zincate electrolitic, suruburi auto.