Industria de automobile

ind_1   In anul 1970, Subex a produs primele suruburi si piulite pentru autoturisme, dupa normele Renault. Astazi, Subex este lider national in producerea de organe de asamblare filetate, pentru piata romaneasca de autoturisme.
Principalul client este DACIA (componenta a grupului RENAULT). Marca „SUB” contribuie de asemenea la siguranta autoturismelor DAEWOO si ARO.
Produsele Subex asambleaza caroserii, motoare, cutii de viteze, ambreiaje, roti, etc; ingloband si functii suplimentare de securitate sau decor.
Ele au o mare varietate de forme, avand amprente hexagonale, in cruce sau sase lobi si filete metrice pentru tabla sau autofiletante. Produsele speciale pentru autoturisme sunt executate in grupele de caracteristici mecanice 4.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, cu finitii prin brunare, fosfatare, zincare electrolitica, aplicare adeziv (Loctite).

auto

Controlul de calitate si testele suplimentare la care sunt supuse produsele in laboratoarele Subex, garanteaza siguranta in functionare ceruta in domeniu, ele fiind supuse unui proces de imbunatatire continua.